На изборите на 11 юли ще се явим във формата,

...
На изборите на 11 юли ще се явим във формата,
Коментари Харесай

Манолова: Движението на Татяна Дончева остава с нас

На изборите на 11 юли ще се явим във формата, в който бяхме на изборите на 4 април: " Изправи се.БГ ", " Отровното трио " и три партии – " Движение 21 " на Татяна Дончева , Движение „ България на жителите “ и ЕНП. Това разгласи в ефира на Българска национална телевизия Мая Манолова .
Тя изрично съобщи, че ще бъдат в коалиция с Дончева и разгласи, че през днешния ден или на следващия ден ще бъде подписно съглашение. От думите й излезе, че в действителност и за миг не е ставало дума придвижването на Дончева да не е с тях на изборите. Но шефът на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин не изключи Дончева да се причисли към Българска социалистическа партия. Пред Неделя 150 на БНР той заяви, че на следващия ден ще стане ясно.
 Хаджигенов: Отцепването на Дончева няма да повлияе на резултата на Изправи се! Мутри вън! Хаджигенов: Отцепването на Дончева няма да повлияе на резултата на " Изправи се! Мутри вън! "
Не чакам това да се отрази на резултатите на обединението " Изправи се! Мутри вън! ". Това съобщи някогашният народен представител Николай Хаджигенов пред...
В петък водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ще образува огромна лява коалиция с присъединяване на АБВ на Румен Петков , " Движение 21 " на Дончева и гражданската платформа " Нормална България " на Георги Кадиев . Накрая единствено с Кадиев и Петков.
" Нито госпожа Нинова ме е канила в нейната коалиция, нито аз в моята ", разгласи Манолова на въпрос дали и тя е канена за съюз с Българска социалистическа партия.
Тя съобщи, че към този момент партиите се разбрали да има специфична комисия, която да проверява противозаконното подслушване в идващия парламент. От думите й стана ясно, че сделката била сред нея, Има Такъв Народ и Демократична България.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР