На инспекцията заедно с мин. Нанков присъства и кметът на

...
На инспекцията заедно с мин. Нанков присъства и кметът на
Коментари Харесай

Министър Нанков Обяви Току-Що: Правителството Ще Инвестира 100 Милиона Лева! Ето Къде Ще Се Налее Космическата Инвестиция!

На инспекцията дружно с мин. Нанков участва и кметът на община Бургас Димитър Николов.

Планира се до началото на юни да завърши почналия през днешния ден ремонт на сектора Бургас- кв. Ветрен. Пътната артерия, с дължина 8 км, е входа на града от Автомагистрала " Тракия " и би трябвало да е приключена до 5 юни, съобщи мин. Нанков.

До началото на дейния летен туристически сезон ще е изцяло актуализирана, тъй като бе в неприятно положение, уточни при инспекцията министър Нанков.

Той подчертава, че за естественото обезпечаване на трафика по Южното Черноморие е нужно да се изведе директния трафик за курортите, които се намират северно от Бургас.

Държавата ще финансира построяването на северната дъга на Бургас, с цел да осъществя тази цел. Нанков изясни, че все още се довършва правенето на подробен-устройствен проект за обекта.

До 18 юни ще е подготвен и обходът на Ахелой и строителството на скоростната права с четири ленти сред Ахелой и Поморие, стана ясно при инспекцията на министър Нанков.

Срещу обходния път на Поморие, част от плана за скоростен път Бургас- Слънчев бряг, има 22 тъжби против отчуждаването на парцели за създаване на трасето.

" Чакаме правосъдно решение или съглашение със притежатели на парцели по проблема. Колкото по-бързо приключим с отчужденията, толкоз по-бързо ще стартираме строителството, тъй като имаме определен реализатор от 2016 година ", увери районният министър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР