На хоризонта се появи нов спасителен лъч за Пирин. Мощна

...
На хоризонта се появи нов спасителен лъч за Пирин. Мощна
Коментари Харесай

Светъл лъч за Пирин

На хоризонта се появи нов избавителен лъч за Пирин. Мощна компания ще започва до дни договаряния с кмета на Благоевград за ориста на футболния клуб. Начело на концерна стои милиардер, който има финландски паспорт. Разговорите ще бъдат извършени след завръщането на градоначалника Илко Стоянов, който е в Италия, написа „ Блиц “.

Както е известно, Пирин към този момент удари на камък при договарянията с американска организация, формирана от аржентински предприемачи. Сега в Благоевград се надяват спасението да пристигна от Финландия. Пирин съумя да върже двата края, получавайки лиценз за идващия сезон. За цялостната прехрана на клуба обаче би трябвало стабилен бюджет, обезпечен от богат притежател.

В цялата сива реалност футболният тим отпред с Христо Янев прави чудеса на терена. „ Орлетата “ записаха серия от мощни мачове – две следващи победи над Септември и Хебър, което съвсем им подсигурява оставане в елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР