На границата става въпрос за два основни проблема. Единият е

...
На границата става въпрос за два основни проблема. Единият е
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Километър от оградата струва 1 милион, златни нишки ли има?

" На границата става въпрос за два съществени казуса. Единият е тежка корупция в кадруването. По време на ръководствата на ГЕРБ беше известно, че се въртеше кадрова търговия. Там имаше един Вучката, който бе назначен, до момента в който Борисов риташе футбол. Вчера имаше чуване на господин Демерджиев във вътрешната комисия на Народното събрание - това така наречен преградно оборудване е безусловно непригодно за това, за което е построено. Демерджиев обясняваше по какъв начин с елементарни клещи си срязваш мрежата и минаваш. Един километър от оборудването на българско-турската граница коства един милион. Златни влакна ли има в него, не знам ".

 

Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

 

" Отвсякъде се вижда, че ГЕРБ и Борисов са в изолираност и не могат да я пробият. Като виновна политическа мощ се отнасяме съществено към упованията на българските жители да бъде основано държавно управление. Има маса въпроси, които би трябвало да бъдат решавани. Смятаме, че е допустимо да бъде основано държавно управление с втория мандат на малцинството, което да бъде подкрепено от ГЕРБ, откакто декларират, че са национално виновни ", добави той.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР