На "Герена" ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред

...
На "Герена" ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред
Коментари Харесай

Феновете на Левски гледат на видеостена на Герена мача с Ружомберок

На "Герена " ще бъде конфигуриран огромен екран в зоната пред бранш „ А “ (Вход 3), на който ще може да се следи реванша сред Левски и тима на Ружомберок.

Както е известно, заради наказване, наложено от УЕФА, идната среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа със противника от Словакия ще се играе при затворени врата и стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъде без аудитория.

Ръководството на Левски кани всички последователи, искащи да поддържат обичания тим.

Мачът със словенския тим е идния четвъртък и ще може да го гледате онлайн по DIEMA SPORТ от 19,30 часа, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG също ще бъде съпричастен към всичко протичащо се на втория европейски мач за "сините " в Лига Европа.

За събитието ще има обезпечени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред бранш „ А “ на стадиона и през централния вход - арката към бранш „ А “ от улица „ Река Велека “. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК Левски моли към всички последователи да се въздържат от потреблението на алкохол, провокации, потребление на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или флагове с непозволени знаци, защото според напътствията на УЕФА, всяко сходно деяние ще се смята за осъществено на стадиона и констатирането му би довело до тежки наказания за клуба, елиминация и възбрана за бъдещо присъединяване в евротурнирите.

"Нека всички дружно се обединим към обичания тим и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, тъкмо в навечерието й – 182 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни ", приканват от Левски.

Като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта и в частност към футбола, дуелът – реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред Левски и Ружомберок може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14-годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб, който изтърпява наказване – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години. Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от не повече от един възрастен (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР