На гърба на някой смазан и превит човек ти да

...
На гърба на някой смазан и превит човек ти да
Коментари Харесай

Двама мъже пребивали Деси Слава

„ На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм ”, призна певицата
„ Аз съм имала две връзки, в които е имало принуждение ”, по този начин стартира Деси Слава късата си, само че смразяваща видео изповед в обществената мрежа, като участник в самодейност в поддръжка на битката против домашното принуждение.

В нея са се присъединили колежката й Кали, моделът и актриса Глория Петкова, актрисата Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова. Организатори са известен онлайн магазин, фешън бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде показана дамска сбирка тениски, показваща ранните знаци за задаващо се прочувствено и физическо принуждение. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Докато за останалите участници в самодейността се знаеше, че са били жертви на принуждение от страна на свои сътрудници, за Деси Слава имаше единствено клюки. Затова и бе безспорна изненада, че гласовитата изпълнителка се е решила да проговори по тематиката. Направи го без да разкрива самоличността на насилнициите си, нито се впусна в обстоен роман за случаите, в които е била наранена от тях по някакъв метод. Това обаче по никакъв метод не въздейства на силата на прочувственото й обръщение.

Деси Слава посочи, че най-големият червен байрак, както се споделя и сбирката дамски тениски, неоснователната ревнивост. Даде и образци: „ Къде беше? В коя минута? Защо приказва? Какво? С кого? ”. „ На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм ” , показа Деси Слава и призна, че й е коствало години да се съвземе след края на двете връзки, в които е ставала жертва на принуждение. Ако можеше в този момент да каже нещо на по-младата си версия – момичето, позволило това принуждение, би я окуражила да бъде по-смела. „ Много е значимо и би трябвало да се знае, че всеки човек си има персоналното пространство и би трябвало доста да държи на това. Не се опасявайте да признаете, че има проблем, тъй като сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде благополучен ”, показа Деси Слава и прикани всеки да поддържа сбирката от дамски тениски, тъй като по този начин поддържа и благотворителната идея, въодушевила основаването й.

Според близки до певицата, най-драматични са били връзките с бащата на порасналия й наследник Майки – Мишо. Та се залюби с него в пика на кариерата си – през 2000 година, когато отиде на турне в Америка. Връзката им обаче била много бурна и българина много постоянно й посягал. Това е и повода певицата да се раздели с него. Не е известно кой е другия мъж, който е посягал на звездата на фолка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР