На Гала не й пука за никого. Образът й на

...
На Гала не й пука за никого. Образът й на
Коментари Харесай

Божа кравичка, ама фалшива! Ш@влива, нахална и безскрупулна – това е истинската Гала!

На Гала не й пука за никого. Образът й на съчувствен и добър човек е изцяло подправен, което могат да потвърдят значително от хората, които са се докосвали до нея по един или различен мотив.

Преди няколко седмици водещата на „ На кафе “ възмути феновете си в деня за печал. След като починаха няколко души по родното ни Черноморие поради наводненията от дъждове, Гала се появи в ефир с рокля с намерено деколте и шокира всички.

Още тогава стана ясно, че 56-годишната русокоска е безусловно безскрупулна и въобще не я интересува, че са умрели хора. Тя постоянно е следвала единствено личния си интерес и не е зачитала възприятията на близките.

Все отново да не забравяме, че преди време отмъкна мъжа на жена с 3-месечно бебе от него. След това с цялата си безочливост твърдеше, че нищо неприятно не е направила.

Освен всичко друго Гала е и много разкрепостена в секса. Именно на полова основа е толкоз време със Стефан. Близки до двойката издават, че двамата се отдават на скотски наслаждения съвсем всеки ден даже в този момент, когато тя е към този момент на над 50 година

Русокосата водеща стана известна персона с помощта на нахалството си. Тя не е приключила нещо обвързвано с публицистика или телевизия, само че все пак още от млада се буташе на екран. Започна като момиче на шанса в „ Супершоу „ Невада “ и с помощта на подмазване и безсрамие стигна до водеща на предаване.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Гала На кафе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР