На фона на новината, че Чарлз III е бил диагностициран

...
На фона на новината, че Чарлз III е бил диагностициран
Коментари Харесай

Влошава ли се Кейт? Принц Уилям заяви, че спира да замества краля, който се лекува от рак

На фона на новината, че Чарлз III е бил диагностициран със недоброкачествен израстък (а по някаква причина типът рак се пази в строга тайна), всички някак си не помниха, че Кейт Мидълтън също неотдавна претърпя някаква незабавна интервенция.

И в случай че при положение на положението на краля представителите на двореца бяха допустимо най-открити, тогава обстановката с Кейт е покрита с воал от загадка.

Първо, фактът, че принцесата на Уелс е претърпяла мистериозна коремна интервенция, беше обявен постфактум. Второ, хирургическата намеса, както съумяха да схванат публицистите, беше незабавна. Трето, съгласно публични изказвания Катрин ще се възвърне „ най-малко до Великден “ - т.е. до началото на април. Като се има поради, че принцесата беше приета в болница в средата на януари, възобновяване й ще отнеме близо 3 месеца. Така че очевидно не беше елементарен апендицит.

Сега вниманието на медиите към момента е ориентирано към официално основния човек на кралството - Чарлз III. Представители на двореца не оповестяват за положението на Кейт, а почитателите могат единствено да гадаят какво се е случило с нея и по какъв начин се усеща в този момент. Но в този момент се носят клюки, че ситуацията не е розово.

Факт е, че принц Уилям, който трябваше да замести татко си по време на лекуването му от рак, ненадейно реши да си вземе отмора. Миналата сряда, 7 февруари, той организира гала по инвеститурата в замъка Уиндзор, връчвайки редица награди, а по-късно същата вечер участва на церемония в поддръжка на лондонската въздушна кола за спешна помощ. И реши, че му стига.

„ Принцът даде да се разбере, че неговият приоритет е поддръжката на брачната половинка и фамилията му сега - и той не е сложил времева рамка за това. Той се върна на работа в сряда, само че скоро няма да го видите още веднъж “, сподели източник пред Daily Mail.

Интернет потребителите незабавно взеха решение, че Кейт е станала доста по-зле, в случай че в подобен решителен миг за страната Уилям към момента е избрал да бъде с нея денонощно. Дворецът към момента не е коментирал тези клюки или настоящите условия като цяло.

Нека ви напомним, че съгласно сегашния протокол, който беше обновен напълно неотдавна, са планувани строги правила за деяние при положение на неправоспособност на краля. Според него принц Уилям би трябвало да стане основният представител на фамилията. Освен това той (заедно с Кейт Мидълтън) към този момент е може би единственият, който се радва на същинската поддръжка и обич на английския народ.

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР