На фона на множество спекулации и теории на конспирацията“ за

...
На фона на множество спекулации и теории на конспирацията“ за
Коментари Харесай

В мрежата подозрат, че изчезването на Кейт се дължи на операция за отстраняване на матката

На фона на голям брой спекулации и „ теории на конспирацията “ за здравето на Кейт Мидълтън, която не се е появявала обществено от януари поради коремна интервенция, потребителите повдигнаха още няколко съмнения за мистериозното изгубване на принцесата на Уелс.

В интернет интензивно се популяризират клюки, че Кейт Мидълтън се възвръща от интервенция, само че сякаш няма връзка с формалната версия - планувана коремна интервенция. " Кейт несъмнено е жива, споделят, че се възвръща от хистеректомия (операция за премахване на матката). Друг слух: Кейт претърпя антирефлуксна интервенция на Nissen. Тя имаше сложни бременности с дива токсикоза, доста е писано за това. Най-злите злословия носят, че нейната булимия е довела до такава токсикоза “, допуска създателят на телеграм канала The Mitford Wife.

Фотошопираният портрет, за който принцесата с призна, че го е ретуширала

Ден преди този момент Кейт се свърза с поданиците си и разгласява формален портрет с децата си в чест на Деня на майката. На идващия ден медиите и известните осведомителни организации отстраниха фотографията на членовете на кралското семейство заради потреблението на Photoshop, а самата принцеса на Уелс призна, че е ретуширала портрета  и се извини. Преди това кралското семейство съвсем в никакъв случай не е било упреквано в потребление на Photoshop и тази обстановка мощно изненада хората в обществените мрежи и породи още повече въпроси, главният от които: какво се случва с Кейт Мидълтън и за какво по този начин настойчиво я крият, а и тя не желае да се демонстрира?

Автор:Сплетник.ру

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР