На фона на жестоката трагедия, при която 46 души станаха

...
На фона на жестоката трагедия, при която 46 души станаха
Коментари Харесай

На фона на жестоката трагедия! ГЕРБ брани пътя

На фона на жестоката покруса, при която 46 души станаха живи факли на автомагистрала „ Струма ”, ГЕРБ реши да брани пътя.

Изразяваме съболезнования от името на партия ГЕРБ на околните на жертвите от случая на „ Струма “. Всички опити в този ден за клевети, че повода е в пътното трасе и настилки, изразена от кмета на Перник и служебни министри, са надълбоко неверни. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

" Апелирам всички политици да схванат, че изборите завършиха. Внушенията няма да върнат погубените човешките животи. Сега би трябвало да се подсигурява обективно, транспарантно и почтено проучване. Трябва да се носи отговорност, в този момент е време за примирение. Тъй като обстоятелствата са най-важни, когато се търси отговорност и се служи с внушения, в този момент ще ви срещнем с обстоятелствата ", разяснява Атанасова.

В същото време специалисти от Агенция пътна сигурност оповестиха, че маркировката е била под всякаква рецензия. За това са подавали куп сигнали, само че резултат нямало.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР