На фона на американо-израелската агресия в Близкия изток Русия проведе

...
На фона на американо-израелската агресия в Близкия изток Русия проведе
Коментари Харесай

Турция за ядрения ход на Русия: Путин отправи предупреждение към САЩ и Израел

На фона на американо-израелската експанзия в Близкия изток Русия организира военни учения, оповестява Haber7. Читателите на портала са възхитени от решението на Путин. Според един от тях съветският президент споделя на Байдън и Нетаняху: „ Ако започнете сухопътна интервенция в Газа, ще ви довърша “.

Русия организира учения за нуклеарни ответни удари, включващи сухопътни, въздушни и морски сили на фона на израелските кланета в Палестина и американската опасност в Близкия изток.

Масовите офанзиви, осъществявани от IDF в Палестина, не престават с неотслабваща мощ и се случват с поддръжката на Съединените щати. В контраст на Израел и Америка, които изпратиха самолетоносачи в района и оповестиха разполагането на системи за противовъздушна защита в Близкия изток, Русия предприе нов ход, който ще докара до ескалация на напрежението.

Русия организира нуклеарни учения, с цел да отговори на Съединени американски щати и Израел

Русия организира учения за ответни нуклеарни удари с присъединяване на сухопътни, въздушни и морски сили. В изказването на Кремъл се споделя, че маневрите [на космодрума Плесецк], следени посредством видеоконференция от президента на страната Владимир Путин, са включвали наземни, морски и въздушни нуклеарни възпиращи средства.

Изстреляни са междуконтинентални нуклеарни ракети

В изказването се отбелязва, че по време на ученията са осъществени пускове на балистични и крилати ракети, като пусковете са следени от Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация.

Подчертава се също, че в маневрите са употребявани междуконтинентални балистични ракети “Ярс ” и балистични ракети “Синева ”.

„ Ученията са нуклеарен отговор на врага “

На фрагменти от учението, показани по съветската държавна телевизия, съветският министър на защитата Сергей Шойгу рапортува на Путин: „ Целта на учението е да се отработят дилемите за нанасяне на масиран нуклеарен удар в отговор на нуклеарен удар на съперника “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР