На ексклузивна презентация в Aesthe Clinic в София бе представена

...
На ексклузивна презентация в Aesthe Clinic в София бе представена
Коментари Харесай

Пълна промяна за д-р Ильо Стоянов

На извънредна презентация в Aesthe Clinic в София бе показана новаторската CNC система за втвърдяване на коса - най-ефективният способ за решение на казуса с цялостна или частична загуба на коса. Клинично тестван, удобен, нехирургичен и с натурален тип, този специфичен патентован артикул е резултат от непрекъснатите проучвания на Cesare Ragazzi laboratories, Италия в съдействие с Клиниката по дерматология и Катедрата по химия на Университета в Модена и Катедрата по фармацевтична химия на Римския университет „ La Sapienza”. Специално от Болоня дойде основният изпълнителен шеф на Cesare Ragazzi Laboratories - Стефано Оспитали.

Пред посетители и медии той и доктор Ильо Стоянов показаха системата за сгъстаяване на косата, стадиите, през които минава направата и консолидираното й върху скалпа. „ Това е патентовано и сертифицирано здравно произведение от клас 1, което доста промени живота на хиляди хора. Системата се употребява в случаи на алопеция, като андрогенна, ареата и други, при форми провокирани от контузия и в случаи на косопад – краткотраен или непрекъснат. Веднъж прикрепена върху главата клиентът може да води изцяло деен метод на живот. Вскакви действия като спорт в това число плуване, могат да се подхващат като нормални”. – разясни Стефано Оспитати и добави: „ Компанията ни има повече от 50-годишна история. Нашите проучвания ни доведоха до решение, което е изцяло ергономично, което разрешава на хората да водят един съвършен метод на живот, без взаимни отстъпки. Затова и нашият слоган е „ Косата, която трансформира живота!”

CNC обезпечава съвършена дебелина и цвят на косата, като и двете се дефинират, посредством деликатно изследване на самостоятелните данни и характерности на клиента. Системата се създава напълно ръчно, посредством щателна работа на квалифицирани експерти, които употребяват единствено най-висококачествените европейски коси и материали. Системата CNC има мощни антибактериални свойства и обезпечава пълноценно „ дишане “ на скалпа, като в същото време е устойчива на придвижване без значение от измененията на времето или температурата, интензивността на ежедневния живот. Тя разрешава естествен и деен метод на живот, без нужда от радикални хирургични процедури, изцяло безболезнено. В представянето се включи и госпожа Десислава Илиева, която показва последно потомство екстеншъни CRLAB XT, чиято технология на прикрепване върху скалпа ги прави невидими както за очите по този начин и на досег. Изтъкнатият еластичен хирург доктор Ильо Стоянов, който от няколко месеца гордо демонстрира новта си визия се пошегува, че с наслада употребява гребен, за чиято функционалност от дълго време бе не запомнил. Той добави, че в Aesthe Clinic към този момент работят подготвени в Италия експерти, които работят със CNC системата за втвърдяване.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР