На една от пешеходните пътеки пресичал млад мъж, който щял

...
На една от пешеходните пътеки пресичал млад мъж, който щял
Коментари Харесай

Баровецът Ваньо Алексиев На Косъм От Кървава Трагедия В София!

На една от пешеходните пътеки пресичал млад мъж, който щял да си глътне езика от смут, когато върху него връхлетяла колата на Алексиев.

По знамение спирачките избавили младежа от сигурна гибел, заковавайки автомобила на сантиметър разстояние. Вместо да попита по какъв начин се усеща евентуалната му жертва, Алексиев изскочил гневен от първокласното си возило и изсипал куп хули, споменавайки всичките родственици на ошашавеното момче. След което с мръсна газ отпрашил по пътя, още веднъж с гневна скорост.

В последните години към името на Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, купувайки си най-скъпата кола в света " Бугати Широн " за 5 милиона лв., стартира да се шуми много. Наред с това изплуваха и мръсни секрети от персоналния му живот. Бивша държанка разкри, че е претърпяла истински призрачен сън по време на връзката си с него. Момичето споделя какъв брой извънредно се е чувствала, по какъв начин я ограничавал какво да яде дори и я е принуждавал да смъква килограми, да се оперира и да върви най-малко 3 пъти в седмицата на фитнес, добавя светското издание.

Запознати издават, че парцелът, в който Алексиев живее, е ситуиран върху личен парк от 14 декара, а в двора има огромен басейн и стопанска постройка, която се състои от канцелария, преддверие и склад. Самата къща е с повърхност 568 кв. метра и е на два етажа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР