На един от промоционалните екрани в магазин на полулярната спортна

...
На един от промоционалните екрани в магазин на полулярната спортна
Коментари Харесай

Два часа спортен магазин привлича клиенти с хард порно на витрината ВИДЕО

На един от промоционалните екрани в магазин на полулярната спортна марка "Asics " в Нова Зеландия беше пуснато порнографско видео за най-малко два часа, преди личният състав да забележи и да го спре, написа The Daily Mail, представен от Господарите.ком.

Шокирани минувачи гледаха секс-сцените на огромен тв приемник на витрината на магазина в центъра на Окланд, откакто той е бил хакнат в неделя сутринта.



Служителят на охранителна компания Дуейн Хинагано, който стана очевидец на гафа, споделя: "Видеото продължи много дълго време, може би два часа от 8 до 10 сутринта. Някои хора бяха шокирани, само че други просто стопираха да погледат. "


Друг свидететел обаче сподели, че е видял порнографските фрагменти още в 1 часа през нощта.

Таня Лий, на 29 години, забелязала видеото, до момента в който водила 7-годишния си наследник да закусва. "За секунда си задържах погледа, тъй като просто не можех да допускам на очите си какво виждам ", сподели тя.



"Това е изцяло недопустимо и обидно, не е нещо, което искаш децата ти да видят, а също е и смущаващо за Окланд като туристическа дестинация ", добави тя.

От новозеландския офис на "Asics " потвърдиха, че устройството им е било атакувано от хакер и се извиниха за случая.

"Тази заран чужд човек е получил достъп до ръководството на екраните на витрините в магазина ни в централен Окланд и е излъчил недопустимо наличие на тях. Бихме желали да се простим на всеки, който е видял фрагментите ", се споделя в известие на компанията. "Работим с нашата софтуерна и онлайн поддръжка, с цел да се уверим, че това в никакъв случай няма да се повтори още веднъж. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР