На двойка е наредено да разруши разширение за £100 000,

...
На двойка е наредено да разруши разширение за £100 000,
Коментари Харесай

Двойка е принудена да разруши разширение на къща за £100 000 - въпреки че има разрешение за строеж

На двойка е подредено да унищожи уголемение за £100 000, което са построили в техния парцел от 2,1 милиона английски лири, осем акра - макар че им е обещано позволение да го построят предпазена земя.

Уейн Ноук и брачната половинка му Натали получиха позволение за градеж от локалния съвет да построят жилищно пространство за своите възрастни родители в дома си в село Ню Форест, Бартли, Хемпшир, предходната година. Но покрай завършването на строителните работи, Forestry England (FE) ги заплаши със правосъдни дейности.

Двойката, която купи дома с пет спални и съпътстващата го вила през август 2021 година, споделя, че им е казано, че земята, върху която строят, не им принадлежи, а е „ земя на Короната “. Работата в техния парцел към този момент е спряна заради опасения, че ще би трябвало да съборят дъбовата рамка и летвения покрив.

Те закупиха парцела дружно с нейните родители, Майкъл и Катрин Дръмънд, в това, което описаха като " мечтана " жилищна уредба. 80-годишният господин Дръмонд страда от Паркинсон, което нак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР