На две крайно противоположни мнения се оказаха депутатите Христо Гаджев

...
На две крайно противоположни мнения се оказаха депутатите Христо Гаджев
Коментари Харесай

Депутати спорят в студиото на Нова: Ще падне ли правителството през 2019-та?

На две извънредно противоположни отзиви се оказаха депутатите Христо Гаджев от ГЕРБ и Иван Иванов от Българска социалистическа партия по отношение на политическата орис на България през 2019 -та година. 

" Очаквам през 2019-та година да има два избора ", разяснява Христо Гаджев в студиото на " Плюс минус " по Нова тв. " Първото полугодие ще мине под знака на идните европейски избори. Хубавото е, че ще имаме времето и желанието за осъзнаване на нуждата от тези избори. Важен е европейският спор в България. Важна е Европа за България. Примерът беше пакетът Мобилност. Надявам се да има консенсус. "

" За страдание 2019-та чакаме да бъде такава, каквато стартира - със кавги и провали ръководството, абсурда с винетките, с избора на нов аероплан и това, което държавното управление не можа да свърши по време на председателството - точно пакта Макрон, та трябваше да стачкуват българските превозвачи, да се стигне до някакъв резултат в последна сметак. Очакваме края на това ръководство, тъй като виждаме, че то не носи позитиви за страната, а в противен случай - негативи. ", отвърна го съперникът му от Българска социалистическа партия Иван Иванов, след което разногласието се разрастна с причини " за " и " срещу " от двете страни. До консенсус по този начин и не се стигна.

Не мислим за никаква загубана избори, разяснява още Иванов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР