На двата полюса са коментарите на пловдивчани, присъствали на откриващото

...
На двата полюса са коментарите на пловдивчани, присъствали на откриващото
Коментари Харесай

Вижте как пловдивчани критикуват и хвалят Пловдив 2019

На двата полюса са мненията на пловдивчани, участвали на откриващото събитие за Европейска столица на културата нощес. Хората подлагат на критика неприятното озвучаване, блъсканицата за безвъзмездни сувенири и качеството на концерта. Тези, на които шоуто се е харесало, акцентират позитивните послания в него и страстите, които е донесло на пловдивчани.

Ето и част от позитивните и отрицателните мнения на страницата ни във Facebook:

Албена Сиракова: " Голяма тъпота..Бой за шалове и одеала.Бай Ганьо е в Пловдив..Пълен неуспех по отношение на озвучаването..Значи можеха с кулата да осветят града, само че не можаха да озвучат да се чува на всички места.Бяхме на основната до пощата от за западната страна до Афредото нищо не се чуваше единствено гледаш като малоумник и нищо не разбираш. "

Костадин Янков: " От визитата на ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ВТОРИ през 2002 до в този момент не е имало такова грандиозно събитие в Пловдив!Нека пожелаем триумф на ЕВРОПЕЙСКАТА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА! "

Ангел Митков: " Организацията по раздаването им беше като на селски събор, единствено дето хората бяха в десетки пъти повече! Като ще раздаваш нещо гратис, направи го като хората. 3 млн.лв. за неправилен " концерт ", нямаха пари за 10-15000 шала в допълнение, излагация. Да ги бяха пуснали не гратис, а в продажба на повече места, хората щяха да си купят за спомен.... Ама би трябвало мисъл за тая работа! "

Tony Winner: " Как не ви е позор бе БЪЛГАРИ. Как не ви писна да плюете и да говорите негативи. За това сме на този хал в България. "

Радка Предова: " Много зле! Фоерверките бяха обилни и красиви,но за какво трябваше да са по едно и също време с осъществяването на галактическата Валя Балканска? "

Гергана Бошева: " Аз съм родена в прелестният ни град -Пловдив и се гордея с това.Единственото,което ми хареса в откриването бяха образните резултати.Прекрасно осъществяване на Т.Спасов и В.Балканска.Но мисля,че българското,което чаках да видя,бяха прелестните песни и танци на нашият отбор " Тракия ".И може би трябваше да покажат разнообразието от носии в другите фолклорни области.Слабо показване.Очаквах доста повече. "

Tancho Agushev: " Аз бях там и ми хареса! Имаше концепция, имаше обръщение, имаше страст Децата от Сценични фрагменти, бяха прелестни! "

Petq Markova: " Типична линия на българина да плюе вместо да се радва на това, което имаме сега. Спектакълът беше извънреден и би трябвало да се гордеем с града ни, а не да плюем. Засрамете се! "

Ето и мнението на един известен блогър - Валентин Великов:

" Простотията българска.
Пир по време на чума.
10 млн лв. за Пловдив европейска столица на Европа, 2 млн коства единствено Кулата на Тотев съпоставена с Вавилонската кула, която е Символ на разпада на

Римската империя.
Разлика сред Римската империя и Европейската империя няма – пирове и плебеи, които работят непрекъснато с цел да ги има пировете. Поне 50 европейски града до момента са били европейски столици на културата, само че нито един не е правил подобен гуляй по време на чума. Добре, Пловдив е един от първите градове в Европа, само че знае ли Европа и светът, че първият град в света, дублирам – в света се намира на 3 км от Провадия. Е, за основаването туристически обект на този първи град в света си коства да се похарчат, не 10, а 100 млн лв., тъй като парите ще се върнат неведнъж и бързо. Първият град в света сега е на частна територия, тази на Солвей соди, където преди 9 хиляди години, 7 хиляди преди Христа солта е била злато, а по това време на Земята е нямало камък върху камък. А там евреите са построили град. Провадия по-късно става столица на евреите. Факт приет през днешния ден публично от евреите.
В Уикипедия написа:
Греховността “ на строителите на Вавилонската кула се свързва с негативното отношение към Вавилон, както и с възгордяването в устрема да си Бог. В Библията Вавилон става знак на прегрешението. В „ Откровението на Йоан Богослов “ се появява терминът вавилонска развратница: „ и на челото ѝ пишеше име: Великият Вавилон, майка на блудници и низост земна.
Към края на 1 век сл. Хр. християните към този момент наричали Римската империя с това загадъчно име Вавилон. Хората страдали от безмилостната ръка на Рим по този начин, както в миналото потърпевши от Вавилон. Сред юдеите, а също по този начин и измежду християните, Вавилон бил станал по този метод едно уместно и инкриминиращо разбиране, което представлявало имперския Рим.

Бандита не отиде довечера в Пловдив с цел да участва онлайн на пилеенето на пари. 2 млн за един час, колкото продължи откриването на Вавилонската кула, която в неделя ще бъде демонтирана. Откриването направи евроджендърът Габриел в присъствето на Черната Янка.

БАНДИТА не отиде на откриването с цел да резервира СМАЧКАНИЯ си ФАСОН, като изпрати …. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР