На Дунав мост 2 спипаха близо 3000 блистера диазепам в

...
На Дунав мост 2 спипаха близо 3000 блистера диазепам в
Коментари Харесай

На Дунав мост 2 спипаха близо 3000 блистера диазепам

На Дунав мост 2 спипаха близо 3000 блистера диазепам в кола на българин, който пътува за Англия, оповестяват от Агенция " Митници ".

Води се следствие за нелегално преместване на лекарствен артикул под управлението на Окръжна прокуратура - Видин.

Около 13,15 ч. на 14 януари в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост 2 Видин - Калафат, митническите инспектори са отклонили за инспекция лек автомобил м. " Мазда " с британска регистрация, ръководен от българския жител Г.Г. Четиридесет и шест годишният лидер е обяснил, че пътува за Англия.
 Още от същия лекарствен артикул митническите чиновници са разкрили и в други кухини в автомобила
Още от същия лекарствен артикул митническите чиновници са разкрили и в други кухини в автомобила
Снимка: Агенция "Митници "
В багажника на колата са били открити куфар и персонални движимости. Митническите чиновници са съпроводили водача до ТИР Терминала във Видин, където е била осъществена щателна инспекция на транспортното средство.

В естествена празнина под задната седалка са били открити блистери с таблетки с надпис Bensedin 10mg (diazepam). Въпросният препарат е включен в Списък III - Рискови субстанции към Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични.

Още от същия лекарствен артикул митническите чиновници са разкрили и в други кухини в автомобила - в предната лява врата, двете задни порти и пространство в багажника над бронята.

Общото количество на арестуваното лекарство е 2957 блистера, в които се съдържат 44 355 таблетки.

Г.Г. е притеглен в качеството на обвинен и арестуван за нелегално преместване през границата на страната на наркотично вещество.

Съдът е наложил на обвинения мярка за неотклонение " домакински арест ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР