На дневен ред за партиите е финалната подредба на кандидат-депутатските листи.От

...
На дневен ред за партиите е финалната подредба на кандидат-депутатските листи.От
Коментари Харесай

Партиите редят кандидат-депутатските си листи за предстоящите избори

На дневен ред за партиите е финалната класификация на кандидат-депутатските листи.

От Българска социалистическа партия се събират на Национален съвет, с цел да решат окончателно кои хора ще влязат в предизборната конкуренция, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Готови с водачите си на листи към този момент са от „ Продължаваме Промяната “. Кирил Петков и Асен Василев ще водят в два от софийските региони, а в 25-ти МИР в София изпращат още веднъж Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

От групировката са заложили и на нови имена в листите си, а точно отделилите се от „ ИТН “ Радостин Василев и Иво Атанасов, които повеждат надлежно в Габрово и Видин. Бившият силов министър Бойко Рашков пък ще води предизборната конкуренция на „ Продължаваме промяната “ в Перник.

„ Ние влизаме в акцията с очевидната поръчка за първото място, да получим от българския народ мандат да продължим работата, която започнахме в предходните 8 месеца. Опонентите ни са ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи. Битката с корупцията е наша алена линия и компромис няма да има ”, сподели в ефира на NOVA Никола Минчев от „ Продължаваме Промяната “. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР