На днешното тържествено заседание на общинския съвет бяха връчени „Наградата

...
На днешното тържествено заседание на общинския съвет бяха връчени „Наградата
Коментари Харесай

Връчиха Наградите на Враца и званията Почетен гражданин на тържествена сесия /снимки/

На днешното тържествено съвещание на общинския съвет бяха връчени „ Наградата на Враца “ и званието „ Почетен жител “ за 2018 година. Церемонията се организира в концертната зала на община Враца и стартира с осъществяване на българския и европейския химн, които изправиха всички на крайници.
На церемонията участваха кметът Калин Каменов, регионалният шеф Малина Николова, врачанският митрополит Григорий, народни представители от Врачанско, ръководителят на общинския съвет Румен Антов, ръководителят на ученическия общински съвет Христиан Младенов, общински съветници, почетни консули, представители на побратимените в община Враца градове и доста други.
Званието „ Почетен жител на Враца” получи инж. Тодор Топалски за приноса му в региона на строителството и построяването на актуалната градска среда. Посмъртно бе награден полк. Васил Таслаков за проявена изключителна смелост и подвиг в Първата международна война. Почетен жител на Враца стана и доктор Костадин Шахов, който като някогашен кмет е съдействал извънредно доста за развиването на общината.
“Наградата на Враца” бе дадена тържествено на Драгомир Димитров – Драго от “Фамилия Тоника” за повсеместен принос в региона на културата. Той излезе на сцената с ария и голяма усмивка.
Сдружение “Враца програмен продукт общество” също получи “Наградата на Враца” за извънреден принос в региона на образованието. Центърът за работа с деца и Младежкият дом също бяха удостоени с наградата за цялостна активност по разпространение на града на национално и интернационално равнище. Голямото самопризнание получи и Ивайло Гладнишки за принос в професионалното обучение във Враца и модернизирането на учебната среда в Професионалната техническа гимназия “Н. Й. Вапцаров”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР