На днешното Общо събрание на акционерите на Левски се очаква

...
На днешното Общо събрание на акционерите на Левски се очаква
Коментари Харесай

Намериха заместник на Мъри Стоилов в Левски

На днешното Общо заседание на акционерите на Левски се чака да паднат доста въпросителни както по отношение на финансирането, разпределението на акциите, смяна в управителните отдели, само че и по отношение на треньорския пост.

На „ Герена “ ще създадат всичко допустимо, с цел да задържат Станимир Стоилов. Ако това не се случи, в управата на „ сините “ към този момент се подсигуряват и разискват разновидностите за нов треньор. Припомняме, че неотдавна Мъри съобщи, че в случай че реши да си тръгне, всички ще го схванат от самия него.

За момента главният любимец е наставникът на „ железничарите “ Станислав Генчев. 42-годишният експерт направи положително усещане през този сезон с работата си при „ червено-черните “.

Под негово управление Локомотив не позволи загуби в мачовете с двата кандидата за купата у нас – направи две равенства с ЦСКА (1:1, 0:0) и победи Лудогорец през есента (1:0). Освен това класира тима си на полуфиналите за купата на България.

Станислав Генчев е познато име на „ Герена “. Той носи екипа на Левски в интервала 1998-2005 година Неговият щаб при „ железничарите “ също е формиран от някогашни футболисти на „ сините “. Това са Живко Миланов и треньорът на вратарите Йордан Господинов./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР