На днешния ден празнуват всички дами по целия свят, а

...
На днешния ден празнуват всички дами по целия свят, а
Коментари Харесай

Кавалер зарадва дами с неочакван, но красив жест СНИМКИ

На днешния ден честват всички дами по целия свят, а джентълмен зарадва тези от тях, които пътуваха с рейс в Карлово.

Мъжът раздал лалета на дамите в транспортното средство. Като благият му жест донесе въодушевление на стотици. За постъпката разбираме от обява на дама в мрежата. Тя станала очевидец на случката тази заран.

Вес Павлова споделя, че останала в действителност сюрпризирана от кавалерското отношение на незнайния господин. Като му пожелава и отсега нататък да резервира чувството си за празника.

  " Добро утро от мен! Честит празник, благи дами!

Днес останах сюрпризирана от този благ господин. Искам да го поздравя за кавалерското му отношение към всички дами в рейса! Нека бъде здрав и постоянно по този начин предан на благото отношение към дамите. Весел празник!, разказва  Вес Павлова.



Международният ден на дамата е самопризнание на икономическите, политическите и публичните достижения на дамите.

Първият ден на дамата е маркиран на 23 февруари 1909 година в Съединени американски щати по самодейност на Американската социалистическа партия.

Започнал единствено като политическо събитие за социалистите, празникът последователно става част от културата на доста страни. В някои от тях денят губи политическата си багра и става просто мотив за мъжете да изразят своята благосклонност и внимание към дамите към тях.

В България денят се чества и като Ден на майката, макар че съгласно някои българи Благовещение (25 март) е християнският празник на майката и дамата.

Честит празник, дами!

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР