На Джино Бианкалана не му върви във въртенето на бизнес

...
На Джино Бианкалана не му върви във въртенето на бизнес
Коментари Харесай

Ресторантът на Джино Бианкалана затвори врати

На Джино Бианкалана не му върви във въртенето на бизнес у нас. Преди 4 години двукратният първенец във " ВИП Брадър " отвори заведение в столичния квартал " Манастирски ливади ". Младият баща доста искаше да трансформира ресторанта в настоящо и посещавано заведение, като не се притесняваше даже персонално той да сервира на гостите. Ресторантът стартира да работи в началото единствено денем, когато имаше клиенти за обяд, а вечер затваряше, тъй като стоеше празен. От няколко месеца насам заведението е хлопнало кепенци и няма изгледи да отвори.

Ресторантът бе вид пъб, в американски жанр, a интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино показа, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, звездата персонално одобрил ястията в " Чикаго ", както се споделяше заведението. Според думите му той вложил над 200 000 лв. в ресторанта.

" Никой не идва, вътре към този момент има паяжини. Заряза този ресторант и отвори различен в " Драгалевци ", който се пробва да създаде, само че не е елементарно. Джино в действителност се старае, само че към момента няма доста клиентела " - разясниха осведомени пред " Уикенд ". 

Тази пролет риалити героят стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че в никакъв случай не е очаквал, че ще се занимава с подобен бизнес, само че несъмнено му харесва.

" Никога не съм очаквал, че иска ми се случи. Но по този начин стана, че заложих на хотел и ресторант. Има доста конкуренция в София, не е елементарно, само че съм уверен, че ще се оправя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да приказвам с хората. Обичам да се срещам с разнообразни персони и в никакъв случай не си самичък в тази работа ", показа някогашният избраник на фолк певицата Джена.

" Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко вършим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен жанр е, не е съвременен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е огромен и градината е огромна. Наблягаме на хубава храна, много друг е ” - съобщи риалити звездата, който съчетава работата с грижите за дребната Данаила, която се роди при започване на тази година.

Припомняме, че Бианкалана и брачната половинка му Кристиана Канева бяха разграничени и имаха проблеми в брака си, само че се събраха и в този момент още веднъж са щастливи дружно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР