На чалгаджийския концерт във Варна Емилия показа другото си Аз,

...
На чалгаджийския концерт във Варна Емилия показа другото си Аз,
Коментари Харесай

Емилия се пусна по дупе и гърди на концерта във Варна! Тя и Галена с отлично представяне, други пяха на плейбек

На чалгаджийския концерт във Варна Емилия сподели другото си Аз, разбра HotArena.

Освен безупречното живо пеене и стегнатото вталено тяло, певицата показва визия и държание, които припомнят предходната секси и по-нежна Емилия, която знаем от предни години. Въпреки всичко обаче тя сподели силиконовите си гърди, които допълваха цялостната й визия. Семпли телесни лепенки не съумяха да скрият напращелите й бомби.

Безспорно Емилия бе най-голата и най-секси изпълнителка на концерта. Явно раздялата с Коко Динев й въздейства повече от добре. Гълъбовката не спираше да се усмихва и бе очевидно щастлива, написа „ Шоу “.

Публиката на концерта бе много нищожна и се заформи навалица едвам към края, когато излизаха огромните звезди на „ Пайнер “. Единствено Емилия и Галена се бяха постарали да показват шоу на своите почитатели, въпреки да знаят, че няма да се излъчват по малкия екран. Всички останали бяха пристигнали просто да изпеят няколко песни и да се „ изпарят “.

ДесиСлава и Емануела си разрешиха цялостен плейбек, който пролича доста мощно. Галена се беше погрижила както за тоалета си, по този начин и за театралното си показване като цяло. Фики и Галин изненадващо не бяха посрещнати по никакъв начин бурно.

Бременната ДесиСлава бе флегматична на сцената. Анелия закри концерта, само че не бе най-аплодираната. Преслава, Емилия и Емануела съумяха да взривят морската столица и справедливо да бъдат извикани на бис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР