На брега на централния плаж в Ахтопол, на метри от

...
На брега на централния плаж в Ахтопол, на метри от
Коментари Харесай

Вдигнаха заведение на брега на плажа в Ахтопол

На брега на централния плаж в Ахтопол, на метри от водата е вдигнато ново заведение. За построяването му алармира БНР, базирайки се на информация от собствен слушател.

" Строи се на не повече от 2 до 3 метра на самия бряг на морето, върху самия плаж. Строи се заведение, което е с не по-малко от 200 квадратни метра и върху самия пясък, директно до брега на морето, върху бетонни колони ", споделя слушателят.

" До мястото на друго заведение, което стоеше предходната година и беше в ската. Сега това заведение към този момент го няма и под него, върху плажа се строи новото заведение. В момента се строи втори етаж, поставят битумна настилка ", прецизира слушателят, съгласно който от дни ясно се долавят звук от горелки и от циркуляри, евентуално от рязане на дъски за подова настилка.

Заведението е издигнато, откакто Министерството на туризма е одобрило концесионната скица, показана от стопанина на плажната линия. За построяването му единодушие е дал и основният проектант на Царево. Три пъти от началото на сезона инспекция на строителните действия са направили и инспекторите на Регионалната дирекция за народен строителен надзор в Бургас. Според специалистите строителството е изцяло законно.

Това не е солидна сграда, а краткотраен обект, декларира и шефът на плажа Галин Вълчев. " Не, не са бетонни колони. Това са бетонни блокчета, които се поставят на пясъка, с цел да може да стъпи самият обект. "

" Естествено, че имаме право. Имаме утвърдена скица от Министерството на туризма, от Регионална инспекция за опазване на околната среда и позволение от основния проектант ", добави Галин Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР