На борда на кораб в трескаво преследване на лошите“ -

...
На борда на кораб в трескаво преследване на лошите“ -
Коментари Харесай

Анди Гарсия изстреля България в небесата. Как го направи

На борда на транспортен съд в трескаво гонене на „ неприятните “ - по този начин ще разпознаем Анди Гарсия в идния четвърти филм под щампата на „ Непобедимите “.

Измежду сцените на гонки пък почитателите ще погъделичкат възприятието си за национална горделивост, като видят в фрагментите и пейзажите, които гледат всеки ден в София, написа Монитор..

Знаменитият артист от „ Кръстникът “ е за повторно у нас за фотосите на екшън поредицата, дело на Силвестър Сталоун. И в случай че Слай не пропуща и до момента късмет да похвали природата и даже интернета ни, то Анди Гарсия направи реклама на страната ни с афинитета си към уличните ни музиканти.

Видеото, оповестено от 65-годишния артист, първо закупи вайръл статут в интернет пространството, като почитатели от всички краища на света се дивят на балканските импровизации, които софийският саксофонист прави върху тематиката на „ Кръстникът “ - Love Theme на Нино Рота. След като изслуша с усмивка на уста осъществяването на уличния музикант, Гарсия научи, че това е измежду обичаните мелодии на българския актьор Данго.

Актьорът бе ориентиран и към „ Витошка “, където да продължи да бъде аудитория на персонално изнесени за него концерти на кино музика. На комерсиалната улица звездата се ослушвал за песента My Heart Will Go On от „ Титаник “.

Интересът на американската звезда към музикантите не е изненада, защото самият той е освен огромен фен на това изкуство, само че и свири – най-често на ударни. Горд притежател е на 25 сета конги и не се свени да извършва и пред аудитория. С перкусии Гарсия се включва и в албума Ahora Si на Cachao López.

Културното опознаване на България Анди Гарсия си подари малко откакто отпразнува края на фотосите на „ Непобедимите 4 “. За кино лентата той трябваше да облече униформа на сътрудник на ФБР, а по петите на нарушителите той потегля и на въпросния транспортен съд, елементи от който бяха построени първо в Солун, а по-късно и в столичния квартал „ Бояна “. Повече детайлности към героя на Гарсия към този момент се пазят в загадка.

От кухнята на снимачната площадка обаче разбираме, че и той ще се появи на огромния екран в типичните за Непобедимите барета и костюм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР