На безпрецедентно пристъпване на правилата на “Игри на волята ще

...
На безпрецедентно пристъпване на правилата на “Игри на волята ще
Коментари Харесай

Първи служебно изгонен в историята на “Игри на волята” тази вечер

На невиждано пристъпване на разпоредбите на “Игри на волята ” ще станат очевидци феновете на рисковото риалити довечера от 20:00 часа по NOVA. Трите племена ще би трябвало да платят висока цена, а един от участниците ще напусне формата. Детайлите към грубото нарушаване ще шокират всички на Арената.

В края на съботния епизод на “Игри на волята ”, водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев оповестиха, че играчите са укривали хранителни запаси, добити по забранен метод от Резиденцията и Стопанството. Според разпоредбите на играта участниците нямат право да изнасят артикули и питиета от териториите, които населяват, а един от тях си е разрешил да стигне даже по-далеч. Кой е той, каква е повода за нарушаването и какво наказване чака племената?
 Игри на волята Игри на волята
Изгоненият служебно участник ще направи своя първи ефирен коментар в “На Кафе ” по NOVA във вторник заран. Дисквалифицираният ще гостува и на водещата Ива Иванова в формалния подкаст на рисковото риалити “След Игрите ”, който ще направи своя дебют в Nova Play, Vbox7 и YouTube незабавно след излъчването на епизода довечера.
 Игри на волята Игри на волята
Не пропускайте “Игри на волята ” през днешния ден, 9 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , Instagram профил и на „ Игри на волята “. Епизодите от подкаста “След Игрите ” гледайте в, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР