На българския пазарСоня Момчилова ще е председател на медийния съвет

...
На българския пазарСоня Момчилова ще е председател на медийния съвет
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарСоня Момчилова ще е ръководител на медийния съвет още една година
Соня Момчилова ще е ръководител на Съвета за електронни медии (СЕМ) още една година. Това реши регулаторът на постоянното си съвещание, написа " Дневник ". Кандидатурата й беше издигната от Габриела Наплатанова (назначена през 2022 година от президента Румен Радев) и подкрепена от нея и от Галя Георгиева - определена от Народното събрание през 2019 година Момчилова също се поддържа и гласоподава за себе си. " Против " беше Пролет Велкова (избрана от Народното събрание предходната година), а Симона Велева беше " въздържал се ".
" Евронюз България " заяви, че се разделя с Георги Харизанов
Георги Харизанов се разделя с българския клон на телевизия " Евронюз ", оповестиха от медиата. " Георги Харизанов поема по собствен, друг професионален път и към този момент няма да бъде част от екипа на " Евронюз България ". Благодарим му за взаимната работа и му пожелаваме триумф в новите провокации ", оповестяват от малкия екран.

Харизанов беше пълномощник на От негов пост във Фейсбук се схваща, че е помолил договорът му да бъде преустановен на 4 април тази година. Същевременно от известието на малкия екран се схваща, че от декември 2022 година Иван Иванов заема длъжността изпълнителен шеф на малкия екран.
Реклама Кин Стоянов оглави стратегия " Христо Ботев "
Кин Стоянов е новият шеф на стратегия " Христо Ботев " на Българското национално радио (БНР). Управителният съвет на БНР е почел молбата на досегашния шеф Митко Новков да бъде освободен от длъжността, написа " Дневник ". Той е бил редактор на голям брой печатни издание и е създател на книги. От 1998 година до 2000 година Кин Стоянов е член на Програмния съвет на Българска национална телевизия, а от 2001 до 2007 година - на Обществения съвет на БНР. От 2019 година до момента Кин Стоянов е редактор в направление " Социални медии " към дирекция " Дигитални стратегии " на БНР.
Три информационни полемики в границите на BAPRA Bright Awards 2023
Тази година в деня на гала на състезанието BAPRA Bright Awards, проведен от Българската асоциация на PR организациите (БАПРА), ще се организира и специфичен конгрес на тематика " Печелившата истина: нови благоприятни условия ". На 11 май денем ще се състоят три полемики по основни информационни тематики, по които мнение и опит ще споделят интернационалните експерти в сферата. Темите в границите на програмата са " Съдържание на истината ", " Технологиите vs. истината? " и " Отговорна истина ". Сред участниците във форума ще бъдат Инди Селвараджа, основен креативен шеф на Ketchum UK, Андрю Джонсън, старши консултант в Rud Pedersen Public Affairs, и Зофия Бугажна-Касдепке, съосновател на SEG Newgate CEE.
Реклама За едни Висша лига, за други - " Efbet Лига " Фотограф: Shutterstock
Във Англия започнаха следващи стъпки към ограничение на хазартната реклама. Висшата лига реши от 2026 година на предната страна на тениските на тимовете да няма лога на хазартни марки. Това ще засегне директно 8 от общо 20 тима в лигата и ще понижи постъпленията им. По информация на The Guardian общата стойност на тези рекламни контракти е към 60 млн. паунда на година.

Така ред европейски страни, а към този момент и футболни тимове демонстрират храброст и предпочитание да понижат хазартната взаимозависимост. В България обаче сходни дейности липсват. Нещо повече - тимовете значително съществуват с помощта на бетинг фирмите и съзнателно ги търсят за спонсори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР