На българския пазарd:istinkt стана PR агенция на годинатаКомуникационната агенция d:istinkt

...
На българския пазарd:istinkt стана PR агенция на годинатаКомуникационната агенция d:istinkt
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарd:istinkt стана PR организация на годината
Комуникационната организация d:istinkt беше определена за PR организация на годината в тазгодишното 13-o издание на състезанието BAPRA Bright Awards, проведен от Българската асоциация на PR организациите (БАПРА). Освен огромното отличие компанията получи още 10 награди в седем категории, от които пет златни, две сребърни и три бронзови, за осъществени информационни акции за Yettel, Lidl и Telus International.

На второ място в категорията " Агенция на годината " се класира M3 Communications Group с общо шест награди - по две златни, сребърни и бронзови. На третото място с шест награди (две златни и четири сребърни) приключи организацията Interimage.
Марк Полард, маркетинг пълководец: Целта на марката е да бъде като дирижабъл Източник: Marc Pollard Реклама
Марк Полард е създател на компанията за стратегическо образование Sweathead. През годините е съветвал и обучавал компании като Wall Street Journal, Twitter, Complex Media, EA Games, The Economist, както и информационни организации по целия свят. Полард е водещ и на подкаста Sweathead, A Strategy Podcast с над 1.4 млн. слушания.

С Марк Полард си приказваме за тактиката в връзките, политическото говорене и силата на думите да убеждават и да споделят истината.

Той ще бъде измежду лекторите в тазгодишното издание на и ще участва онлайн в Sofia Event Center.
Реклама
Той беседва със съоснователката на организацията the other half Диляна Добринова за това какъв брой значима е тактиката за построяването на един бранд, каква е ролята на стратега и по какъв начин да се завоюва доверието на клиента при взаимно партньорство.
Медийната група Mediahuis купи новинарската мрежа EURACTIV
Базираната в Белгия европейска медийна група Mediahuis разгласи, че е купила новинарската мрежа EURACTIV ( " Юрактив " ), известна и в България като източник на вести от евроинституциите в Брюксел и Страсбург, написа " Дневник ". В известието не се показва цената на договорката, само че се твърди, че EURACTIV ще се възползва от мащаба на една интернационална медийна група, с цел да се превърнe във водещата медия за политиките в Европейски Съюз ".

EURACTIV можеше да продължи и сама, тъй като няма някаква забележима причина да се продаде, само че явно притежателите ѝ са решили, че е по-добре да са част от интернационална група, с цел да създадат крачка в епохата на изкуствения разсъдък, разяснява " Политико ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР