На българския пазар Golden Drum награди победителите в 28-ото си

...
На българския пазар Golden Drum награди победителите в 28-ото си
Коментари Харесай

Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

На българския пазар
Golden Drum награди спечелилите в 28-ото си издание България получи един бронз и две номинации
На публична гала, която се организира на 23 септември в Ровин, Хърватия, станаха ясни и спечелилите в 28-ото издание на премиите Golden Drum. Журито връчи общо 31 бронзови, 28 сребърни, 24 златни награди и 9 Grand Prix. С премията " Агенция на годината " за трети следващ път бе отличена Publicis Italy от Милано, допълвайки цялостния триумф на Publicis, оповестена за " Група на годината ".

В изданието се включиха общо 24 страни, измежду които и България. Страната ни получи от конкурсната стратегия една бронзова премия и две номинации. С бронз бе отличена организация Noble Graphics в категория " Местен дух " за акцията си " Помощ на зелен кон " с рекламодател Carlsberg Bulgaria. В шортлистата на състезанието попаднаха и от All Channels Communication в категория " Дизайн на опаковки " за Black to the Bones на пивоварна Cohones и The Smarts в категория " Социална идея " за " В час с проблемите " с рекламодател IKEA Bulgaria.
Реклама
В състава на журито тази година имаше и трима българи - Емилия Стефанова, ръководещ шеф, All Channels Advertising; Мартин Димитров,творчески шеф и сътрудник, Nitram и Марсел Леви, креативен шеф и сътрудник, Noble Graphics.
Проруска агитация и тирада на омразата се настаняват в българските публични медии Редакционната политика на публичните медии и професионализмът на работещите в тях е тематика, която би трябвало все по-често да се дискутира Фотограф: Юлия Лазарова Източник: Дневник
В предаването " Панорама " по Българска национална телевизия предходната седмица едвам не се стигна до пердах сред ръководителя на " Глас национален " Светослав Витков и Димитър Митев от " Българска социалдемокрация - Евролевица ". В ефир Витков прикани съперника си да се схванат на открито, откакто беше обиден от това, че Митев го назова " чалга артист ". Водещият Бойко Василев реагира съответно и предотврати сбиването сред двамата кандидат-депутати,
Реклама
Случая генералният шеф на Българска национална телевизия с изминал мандат Емил Кошлуков иронично разяснява в профила си във Фейсбук, че " работим с материали на клиента ". И прецизира, че съгласно Изборния кодекс Българска национална телевизия е длъжна да дава еднообразно време на всички партии. По време на въпросното издание се отличи и водачът на " Народна партия Истината и единствено истината " ­- Венцислав Ангелов (Чикагото). В ефирното си време Чикагото описа за битката си против световния сатанизъм и вярването си, врагът, който изсмуква живота на хората, са евреите и масоните.

В коментара си Инджов разяснява, че публицистичната политика на публичните медии и професионализмът на работещите в тях е тематика, която би трябвало все по-често да се дискутира. Включително с присъединяване на самите публицисти и политиците, които основават медийните закони.
Съюз на българските журналисти чака от журналистическите сдружения оферти за номинации за тазгодишните си награди Наградите на Съюз на българските журналисти се раздават обичайно в 14 категории
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР