На българския книжен пазар у нас вече е историята, която

...
На българския книжен пазар у нас вече е историята, която
Коментари Харесай

Потопете се в дантели и пикантни клюки с романа „Херцогът и аз“, вдъхновил сензацията на Netflix „Бриджъртън“

На българския хартиен пазар у нас към този момент е историята, която въодушеви основаването на сериала „ Бриджъртън “ – постигнал връх през януари за най-гледан автентичен сериал на Netflix за всички времена.

Прочетете повече тук ►

„ Херцогът и аз “ от Джулия Куин (издателство „ Ибис “) ни среща с Бриджъртън – уважавано семейство от британската аристокрация. Лейди Бриджъртън, вдовица и майка на осем деца, е твърдо решена да задоми уместно отрочетата си.

Лейди Дафни Бриджъртън е четвъртото от осемте деца. Хората я харесват поради нейната добрина и остроумие, само че поради своята откровеност тя не е измежду най-ухажваните млади дами.

Любезността не е качество, което Саймън Басет, херцог Хейстингс , има. Наскоро завърнал се от чужбина, той има намерение да страни от висшето общество тъкмо както татко му е отбягвал него през цялото му детство. Не желае да бърза и с женитбата. Затова той има проект: да предложи на Дафни, сестрата на най-хубавия му другар, да се престори, че я ухажва. Ако тя се съгласи, Саймън ще се избави от амбициозните майки, които се надпреварват да му показват дъщерите си. А Дафни ще разсъни интереса на младите благородници и ще усили възможностите си за перспективен брак , откакто един херцог я е сметнал за добра партия.

Планът сработва идеално. Или най-малко първоначално. Защото измежду блестящия, безсърдечен и изпълнен със злостни злословия свят на висшето общество единствено едно нещо е несъмнено: любовта отхвърля всички правила…

 Бриджъртън книга Издателство Ибис

Джулия Куин е трикратна носителка на влиятелната премия „ Рита “, присъждана от Romance Writers of America. Преведени на над трийсет езика, нейните книги постоянно оглавяват класациите на „ Ню Йорк Таймс “. Отличителните им черти са неповторимият комизъм и занимателните разговори.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР