На Айнтрахт Франкфурт силно му липсва нападател заради късния трансфер

...
На Айнтрахт Франкфурт силно му липсва нападател заради късния трансфер
Коментари Харесай

Директор на Айнтрахт: Липсва ни заместник на Коло Муани

На Айнтрахт Франкфурт мощно му липсва нападател поради късния трансфер на Рандал Коло Муани в Пари Сен Жермен, призна спортният шеф Маркус Кроше.

" Нашата концепция за това решение в действителност беше да вземем нападател, който може да размени Муани ", сподели той пред клубния уебсайт.
 Босът на ПСЖ се е заел персонално да завърши прехвърлянето на Коло Муани
Босът на ПСЖ се е заел персонално да завърши прехвърлянето на Коло Муани

Очаква се ПСЖ да направи последна оферта към Айнтрахт в часовете преди затварянето на трансферния прозорец

Тъй като втората оферта от ПСЖ за повече от 90 милиона евро пристигна едвам в петък вечерта след края на трансферния прозорец в Германия, клубът от Бундеслигата не съумя да размени френския национал.

Айнтрахт в действителност е без двама нападатели, тъй като Рафаел Боре беше даден чартърен на Вердер Бремен малко преди напускането на Коло Муани.

42-годишният Кроше призна, че обстановката е " неприятна " и че " в случай че би трябвало да бъдем почтени, ние не трябваше да се съгласяваме на прехвърлянето на Рафаел Боре три часа по-късно ".

Спортният шеф обаче има вяра, че продажбата е добра от финансова позиция, даже в случай че в този момент би трябвало да чакат до януари, с цел да поправят нещата.

" В дълготраен проект това решение беше вярно. В кратковременен би трябвало да признаем, че обстановката не е идеална поради неналичието на негов заместител в предни позиции, добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР