На автосалона в Шанхай немците ще покажат в сериен вариант скъсения

...
На автосалона в Шанхай немците ще
покажат в сериен вариант скъсения
Коментари Харесай

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

На автосалона в Шанхай немците ще покажат в сериен вид скъсения си кросовър Teramont. Машината е разследване на твърдото решение на Volkswagen да предлага кросовър във всеки пазарен сегмент.

Новият кросовър резервира междуосието, но е със 131 мм по-къс от стандартното изпълнение на Teramont (4905 мм) и е по-нисък с 50 мм (до 1719 мм). Заради понижената дължина купето е разчетено за петима, не е изключена и появяването на по-скъп, четириместен вид на салона.

Засега от компанията се лимитират с пускането на единствен тизър, само че към този момент е ясно, че колата ще напомня миналогодишния концепт Atlas Cross Coupe. Малко по-късно в мрежата попаднаха и фотоси на ашината от Националното бюро за сертификации на Китай.

Външно машината се отличава с друго оформление на предната част – фаровете са по-тесни, друга е радиаторната решетка, повишен е въздухозаборникът в бронята. Задната част на автомобила, носещ към този момент условното наименование Volkswagen Teramont Coupe, е изцяло истинска – разични са калниците, вратата на багажника, светлините и бронята.

Новият кросовър употребява същата модулна модернизирана платформа MQB, както и станадратният Teramont. Това значи, че и двигателната гама ще е същата. За Китай това ще са двулитрови бензинови мотори с две равнища на форсиране - 180 и 220 к.с. Те ще работят взаимно с роботизарана кутия със сдвоен съединител DSG. В Съединени американски щати новият кросовър ще се предлага с атмосферения мотор VR6 и естествен автоматик.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР