На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин

...
На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин
Коментари Харесай

Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена - за пръв път в още по-нестандартна и доста екзотична конюнктура - на плажа пред ресторант " Море ", ще се състои 12-ото издание на зрелищното интернационално бойно шоу SENSHI. То ще изправи едни против други бойни звезди от целия свят.

Сблъсъците ще бъдат още по-зрелищни и класни, а участниците още по-интригуващи и многочислени. Бойната карта на събитието към момента е загадка, само че грандиозното бойно шоу е обезпечено. То ще се състои от дуели по разпоредбите KWU Full Contact и KWU SENSHI.

Всеки, който желае да се допре до адреналина на събитието, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена. Билети за събитието ще бъдат пуснати за продажба напълно скоро.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , Fight Box , на Senshi.com , Boec.bg , Boec.com и Kyokushin Karate News .

SENSHI се провежда със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg.

 Български победи, тежки нокаути и доста екшън подвигнаха на крайници публиката на SENSHI 11 във Варна
Български победи, тежки нокаути и доста екшън подвигнаха на крайници публиката на SENSHI 11 във Варна

Международната бойна галавечер се организира нощес в морската столица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР