На 9 март, в 13.00 часа млади социалисти от София

...
На 9 март, в 13.00 часа млади социалисти от София
Коментари Харесай

Млади социалисти от София искат паркът на резиденция “Лозенец“ да стане достъпен за всички граждани

На 9 март, в 13.00 часа млади социалисти от София ще се съберат пред резиденция “Лозенец ” (ул. “Милин Камък ” №70), с цел да изискат паркът на резиденцията да стане наличен за всички столичани.
Според Министерството на защитата, което стопанисва резиденция “Лозенец”, тя е конфиденциален обект, само че въпреки това против сумата от 14 400 лева всеки може предложения над 500 души на частно празненство. На уеб страницата на Министерството е оповестен ценоразпис за използването на сякаш секретния обект.

Целта на младите социалисти е паркът на резиценция „ Лозенец “ да е наличен през светлата част от деня за всички столичани и посетители на столицата, които желаят да се насладят на това произведение на градинското и парково изкуство. Според тях е неприемливо такава историческа и естествена даденост, в сърцето на столицата, да стои заключена и да се употребява единствено от привилегировани политици и заможни хора.

Събитието е проведено от младежите от Българска социалистическа партия - регион Лозенец, като част от акцията на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - София “24х24”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР