На 9 декември ще станат 4 години, откакто Стефан Данаилов

...
На 9 декември ще станат 4 години, откакто Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Познахте ли го? Едно от тези млади войничета се превърна в легенда в България

На 9 декември ще станат 4 години, откогато Стефан Данаилов ни напусна.

Талантът е вечен, даже и артистите към този момент да ги няма. Стефан Данаилов е следващото удостоверение за това, а фрагменти от персоналния му списък ще се появяват евентуално още дълго в общественото пространство, написа Шоу блиц. Причината е ясна - той е същинска легенда на родните спектакъл и кино.

Уникалното фото в тази ситуация е от 1960 година и е ясно какво пресъздава. Екранният майор Деянов - облик, който се подрежда до многото прякори на артиста Стефан Данаилов, в действителност е действителност, през която и самият той минава в живота си. На фрагмента Данаилов е отбил военна работа в Ботевград.

Направил го е, макар че е имал опция да я избегне - благодарение на татко си, който бил боен пълководец полковник Ламби Данаилов.

По това време обаче, младият Стефан е желал да учи право, само че откакто излиза от казармата - Иван Кондов го убеждава, че с неговата визия и артистичност, би трябвало да стане артист. И това се случва, а Стефан Данаилов се трансформира в един от най-красивите артисти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР