На 9 август филиалът на BILLA България, разположен на ул.

...
На 9 август филиалът на BILLA България, разположен на ул.
Коментари Харесай

BILLA стартира реконструкция на втори свой обект в Стара Загора

На 9 август филиалът на BILLA България, ситуиран на ул. „ Свети Княз Борис “ №93 в Стара Загора, ще затвори порти за лятна реорганизация. Магазинът ще посрещне клиентите си още веднъж месец по-късно с актуализирана комерсиална зона, в която богат и практично спретнат подбор ще посрещне упованията за обилие от артикули с български генезис – прясно месо с марка „ Българска плантация “ и свежи плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, която подсигурява надзор на над 700 типа пестициди, наред с обичаните артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

Търговската верига ще влага в реконструкцията на магазина 1 100 000 лева Това е втори обект в града, който се обновява в границите на последните няколко месеца, с цел да отговори на високите потребителски упования за съвременна атмосфера и комфорт на извършване на покупки. Експресна каса ще обезпечи бързото прекосяване през касова зона на клиентите с по-малък брой покупки.
 BILLA България започва възобновяване на още един собствен обект в София BILLA България започва възобновяване на още един собствен обект в София
На 9 август 2021 година BILLA България стартира план за изцяло възобновяване на своя магазин, ситуиран в столичния квартал „ Надежда...

„ Наша съществена цел е непрекъснато да подобряваме потребителското прекарване, като предлагаме на клиентите си богато многообразие от артикули с безкомпромисно качество, дружно с най-съвременни улеснения. Позитивната реакция при откриването на реновирания първи магазин в красивия град под липите ни потвърди, че напъните ни се правят оценка и е значимо да продължим в тази посока, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

В интервала на реорганизация на филиала, жителите и гостите на града ще открият всички свои обичани артикули и марки в останалите обекти на BILLA, ситуирани на основните местоположения бул. „ Княз Александър Батенберг “ №28 и бул. " Цар Симеон Велики " № 105 А.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР