На 83-годишна възраст в дома си в щата Индиана почина

...
На 83-годишна възраст в дома си в щата Индиана почина
Коментари Харесай

Почина звездата от „Добри момчета“ Пол Сорвино

На 83-годишна възраст в дома си в щата Индиана умря звездата от кино лентата на Мартин Скорсезе " Добри момчета " Пол Сорвино, заяви Военновъздушни сили. През последните няколко години американкият артист имаше съществени здравословни проблеми. Смъртта му, настъпила по естествени аргументи, беше доказана от неговия управител Роджър Нийл от името на брачната половинка на Сорвино – Дий Дий Сорвино, която е била до него в последните минути от живота му.

" Сърцата ни са разрушени ", написа Дий Дий Сорвино в изказване до медиите. " Никога няма да има различен Пол Сорвино. Той беше любовта на живота ми и един от най-великите реализатори, които в миналото са се изявявали на екрана и сцената ", акцентира тя.

Пол Антъни Сорвино е роден на 13 април 1939 година в Бруклин, Ню Йорк. Майка му е учителка по пиано. Той дебютира на сцената през 1964 година, а филмовата му и телевизионна кариера стартира през 1970 година Известен е от филми като " Добри момчета ", " Никсън ", " Дик Трейси ", " Човекът ракета ", " От обич към парите ", " Червените ", " Фатален сътрудник " и други Участва в телевизионния сериал " Закон и ред ", а на Бродуей – в мюзикъла " Сезонът на шампионата ". Актьорът, номиниран за премията „ Тони “, е най-добре прочут с функциите на служители на реда и гангстери.

Сорвино е взел участие допълнително от 50 кино лентата и десетки тв продукции. Изиграва последните си две функции – на излъган политик и на незаконен необут, през 2019-а, макар влошеното си здраве.

Пол Сорвино е татко на три деца от първата си брачна половинка, измежду тях е и носителката на " Оскар " Мира Сорвино. След като Мира беше разпозната като една от жертвите на половия нарушител Харви Уайнстийн, Пол Сорвино даде изявление, в което предсказа, че опозореният холивудски магнат ще почине зад решетките. „ Ако ли не, той ще би трябвало да се срещне с мен и аз ще го убия. Просто е “, съобщи артистът. Интервюто незабавно набра голяма известност и провокира съпоставения с някои от емблематичните му функции. В понеделник Мира Сорвино написа в Туитър: „ Моят татко, великият Пол Сорвино, умря. „ Сърцето ми е раздрано – един живот на обич, наслада и мъдрост с него завърши. Той беше най-прекрасният татко. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР