На 8 октомври Орландо Марцо бе обявен за най-добрия барман

...
На 8 октомври Орландо Марцо бе обявен за най-добрия барман
Коментари Харесай

Австралиецът Орландо Марцо е новият носител на титлата WOLRD CLASS БАРМАН НА ГОДИНАТА

На 8 октомври Орландо Марцо бе разгласен за най-хубавия барман в света от най-голямото съревнование за бармани на планетата – WORLD CLASS Барман на годината.
Орландо надви над 10 000 бармана от целия свят в съревнование, което се простира на пет континента в продължение на шест месеца и включва стотици провокации и безчет коктейли. Кулминацията на всичко това беше 4-дневен край с 56-те най-хубави бармани в промишлеността, които се изправиха един против различен в международната културна столица Берлин. На тази динамична и непрекъснато разрастваща се сцена бяха показани новаторските трендове в промишлеността, хрумвания и техники, които непрекъснато издигат бар изкуството на все по-високо равнище.
Пътят до успеха не беше по никакъв начин елементарен, само че коктейлите, които завоюваха купата на Орландо, в действителност изумиха съдиите. „ Всички финалисти бяха в превъзходна форма, само че Орландо в действителност действаше на друго равнище. Аперитивният коктейл с ром Zacapa, който подготви за надпреварата „ Before and After” беше един от най-хубавите, които в миналото съм опитвала, а методът, по който резервира хладнокръвие във финалното предизвикателство – за мен това беше държание на един същински WORLD CLASS барман, “ разяснява коктейлният специалист Лорън Моут.
Българският финалист Павел Памукчиев беше измежду най-добре квалифицираните и харизматични участници, които завоюваха благосклонностите и уважението на съдиите. От 56-те участника от целия свят Павел се класира измежду върховите 20. Собственикът на Travel Cocktails – първият бар-каравана в България, показа страната с изключителна класа и професионализъм и показва своите умения и знания за актуалния бар свят във всяко съревнование.
Мисията на WORLD CLASS е да въодушевява хората да употребяват качествени питиета и да подкрепя бъдещето на промишлеността – зад бара и вкъщи. Ако и вие имате интерес към коктейлната просвета, посетете www.worldclassbulgaria.com или www.facebook.com/WorldClassBulgaria/, където ще откриете рецептите на тазгодишните финалисти, които може да опитате и във вашия бар или кухня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР