На 8 март, по време на предизборната кампания в Плевен,

...
На 8 март, по време на предизборната кампания в Плевен,
Коментари Харесай

РУДИ ГЕЛА ДОЙДЕ В БУРГАС ДА ГАЗИ ЗАКОНА! ПАРКИРА ДЖИПА СИ НА ПЕШЕХОДНАТА ДО "ЗЛАТНА КОТВА", ЗА ДА РАЗХОДИ КУЧЕТО СИ

На 8 март, по време на предизборната акция в Плевен, стана страшна препирня, откакто Христо Аврамчев сигнализира, че Радостин Василев вместо да търси място за паркиране в града, всеки ден оставя колата си пред непознат гараж, макар че има обозначителна табела, че той се употребява. Гаражът е в кооперацията, където живее локалната манекенка на булчински облекла Тинка Игнинска, спрягана за другарка на Руди Гела, за който се мълви, че е с непостоянен полов статус и поддържа подозрително близки връзки с някогашния началник на Спортния тотализатор Александър Тодоров и с някогашния си пиар от спортното министерство Кирил Веселински.

По време на друга предизборна акция, във Велико Търново, джипът на Радостин Василев беше закопчан, поради неплатен 1 лев за “синя зона ”.

От фотосите се вижда, че миналият скандално през “Има подобен народ ” и “Продължаваме смяната ”, а в този момент самостоятелен народен представител, е сменил джипа “Мерцедес ” с рег.номер Сухопътни войски 55 55 с нов - Сухопътни войски 36 66.

На 22 юни Руди Гела се появи пред Народното събрание със счупено предно стъкло на колата си, което също е нарушаване на закона.

На 5 юни Софийска градска прокуратура повдигна обвиняване на Радостин Василев по чл.143 от Наказателния кодекс “за насила ”, предусещащ до 6 години затвор. Той самичък се отхвърли от депутатския си имунитет, обезпокоен, че може да бъде формирана парламентарна анкетна комисия и събитията по обвиняването да станат обществено притежание, а някогашните му сътрудници от Има Такъв Народ да го разпънат на кръст в пленарната зала на Народното събрание.

 

Радостин Василев е публично разведен от март 2022 година, откакто много време преди този момент брачната половинка му Нина Петкова, заместник-началник на Трето РПУ-София, го е напуснала, с цел да заживее с някогашния шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, на който роди наследник.

Мерцедесът Сухопътни войски 55 55 му беше възложен от компания на неговия извънредно непосредствен другар Венцислав Петков, който той направи шеф на Национална спортна база, само че служебният състезателен министър Весела Лечева го уволни през август 2022 година.

Заради отхвърли на Кирил Петков да го уточни за състезателен министър в кабинета “Денков-Габриел ”, Радостин Василев огласи запис на среднощно съвещание на Народно събрание на “Продължаваме смяната ”, само че не съумя да попречи на образуването на постоянното държавно управление, което беше гласувано на 6 юни от 49-я парламент.

Източник: 5gmedia.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР