На 7 септември украинските сили продължиха настъпателната си операция близо

...
На 7 септември украинските сили продължиха настъпателната си операция близо
Коментари Харесай

ISW: До края на 2023 г. украинците ще пробият руската отбрана в Южна Украйна

На 7 септември украинските сили продължиха настъпателната си интервенция покрай Бахмут и в западната Запорожка област.
 ISW: Украинските сили настъпват в западната част на Запорожие
ISW: Украинските сили настъпват в западната част на Запорожие

Руски източници не престават да се оплакват, че не разполагат с задоволително контрабатарейни качества и артилерийски муниции

И на двата фронта те реализираха спомагателни триумфи, оповестява Институтът за проучване на войната .

Трент Мол, който е шеф в Агенцията за военно разузнаване на Съединени американски щати и дава отговор за анализите, разгласи, че има " р еалистична опция " украинските сили да пробият цялата съветска защита в Южна Украйна до края на 2023 година.

Той допусна, че съветската защита е по-слаба от преди . Украинските сили реализират тактически триумфи и съгласно Института за проучване на войната Украйна може да реализира стремежи триумф във войната и през 2023 година.

Трябва обаче д а се отчетат и последващите дейности на съветската защита, която към момента съставлява сериозно  предизвикателство за украинските сили, предизвестяват от Института за проучване на войната.

През нощта на 6 против 7 септември съветските сили направиха широкомащабна офанзива с дрон Shahed-136/131 против Сумска и Одеска област .

В същото време управляващите в Московска област арестуваха командира на 1-ва войска , която е профилирана в противовъздушна и противоракетна защита, по обвиняване в корупция. Това се случва на фона на продължаващи и ескалиращи офанзиви с дронове против Москва.
 Лондон: С офанзивите си край Купянск Русия цели да раздели украинските елементи
Лондон: С офанзивите си край Купянск Русия цели да раздели украинските елементи

Продължава украинското нахлуване на юг

Руските сили продължиха настъпателната си интервенция по линията Купянск-Сватове-Креминна , в посока Бахмут, по линията Авдиевка-Донецк и в граничния регион на Донецк-Запорожска област.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР