На 7 декември, Председателски съвет в Народното събрание реши ,

...
На 7 декември, Председателски съвет в Народното събрание реши ,
Коментари Харесай

Питаме депутатите: Трябва ли да има зелен сертификат в парламента?

На 7 декември, Председателски съвет в Народното събрание реши, когато са на работа. съгласно самите депутати? разговаря с народни представители от разнообразни парламентарни групи.

След като във вторник председателският съвет в 47-ия парламент отсрочи решението достъпът до Народното събрание да е със зелен документ, през днешния ден парламентарната група на обединението ГЕРБ-СДС даде две решения: депутатите да задължат здравния министър доктор Стойчо Казаров да включи постройката на Народното събрание в заповедта с противоепидемични ограничения или да анулира условието за документ за всички браншове.
ГЕРБ: Кацаров да вкара зелен документ за депутатите или да го анулира за всички
Опасен казус е отхвърлянето на предлагането ни в постройките на Народното събрание да се влиза със зелен документ. Това съобщи предс...

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи от трибуната на Народното събрание, че зеленият документ е дискриминация - позиция, която той непрекъснато повтаря

Десислава Атанасова от своя страна сподели, че по този метод се основава двоен стандарт. Новите депутати се възприемат за " богопомазани " и " богоизбрани ", до момента в който децата се тестват, с цел да вървят на учебно заведение,а елементарният жител се реди на опашка на медицинските лаборатории, с цел да иде на работа.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР