На 60-годишна възраст е починал музикантът Анди Флетчър от „Депеш

...
На 60-годишна възраст е починал музикантът Анди Флетчър от „Депеш
Коментари Харесай

Почина Анди Флетчър от „Депеш Мод“

На 60-годишна възраст е умрял музикантът Анди Флетчър от „ Депеш мод “. Трагичната вест заяви известната група на формалната си страница във „ Facebook “.
Причините за кончината на музиканта не се оповестяват.
"Шокирани сме и сме изпълнени с голяма горест от преждевременната кончина на нашия безценен другар, член на фамилията Анди "Флетч " Флетчър ", се споделя в известието.
"Флетч " имаше същинско златно сърце и беше постоянно отсреща, когато имаш потребност от поддръжка, диалог, някого, с който да се посмееш или да изпиеш студена бира. Сърцата ни са със фамилията му и ви молим да запазите загатна за него в мислите си и да уважите скръбта на околните му в този миг ", пишат от "Депеш Мод ".
Роденият на 8 юли 1961 година в Нотингам Андрю Джон Флетчър е един от създателите на „ Депеш Мод “.
В началото на музикалната си кариера в края на 70-те години на XX век Флечър свири на бас китара дружно с Винс Кларк в групата „ Но романс ин Чайна “. По-късно към тях се причислява и Мартин Гор, с който основават плана „ Композишън ъф саунд “. Тримата основават по-късно „ Депеш Мод “ дружно с вокалиста Дейв Геън.
Освен музикант, Андрю Флетчър беше и управител на „ Депеш Мод “. Флечър основава и звукозаписното студио „ Тоуст Хавай “. Изявяваше се и като диджей.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР