На 6 май Чарлз, принцът на Уелс, ще бъде официално

...
На 6 май Чарлз, принцът на Уелс, ще бъде официално
Коментари Харесай

Дивите нрави на „новото нормално“ в британски стил - швабовците напредват

На 6 май Чарлз, принцът на Уелс, ще бъде публично коронясан. Във Англия това събитие ще бъде белязано от необятно публикувани митинги. Организаторите им споделят пред английските медии: „ Това ще бъде най-големият митинг, който сме провеждали, само че не и последният “.

Причините за сходни изказвания не са в антимонархизма на уредниците. И даже не доста от британци не са съгласни такова едно помпозно и скъпо събитие да се финансира от техните налози.

Проблемите на Обединеното кралство са доста по-дълбоки, имат стопански темперамент и са свързани с налагането на " новата нормалност " на британците. Всичко това към този момент нанася мощен удар по джобовете и мозъците на жителите на страната. И с течение на времето силата на удара единствено ще се усили.

В оповестения в навечерието на коронацията доклад за държавното управление, квалифициран от Оксфордския университет и Имперския лицей в Лондон (ICL), се споделя, че всички летища в Обединеното кралство ще бъдат принудени да затворят през идващите 10 години, „ с цел да се реализиран климатичните цели за нулеви излъчвания до 2050 година “, а използването на говеждо, свинско и овче месо ще би трябвало да се разгласят за противозаконни.

Всичко това, с цел да може Обединеното кралство да съблюдава условията на закона за изменението на климата, който не разрешава всяка активност, която основава " излъчвания ". Тъй като всеки човек " изхвърля " по нещо, „ Швабовците “ всъщност приканват към всеобщ геноцид на главната част от човечеството.

Вече е в развой на подготовка проект за потапяне в „ новото обикновено “, който предлага на управляващите на Обединеното кралство, на първо място, да забранят на всички поданици да ядат месо, да сложат завършек на всяко ново строителство и да спрат въздушния превоз.

По-конкретно, в интервала до 2029 година всички летища във Англия, като се изключи Хийтроу в Лондон и две огромни летища в Глазгоу и Белфаст, би трябвало да бъдат затворени. След това, сред 2030 година и 2049 година, тези последни летища също ще бъдат затворени.

Мощен удар е нанесен на новото строителство във Англия. Добър образец е покупната цена на къща през 1990 година и 2020 година Преди 30 години една къща е коствала приблизително £57 726 при междинен годишен приход на домакинство от £20 448, само че в този момент коства £237 834 при приход от £37 100:

„ Плащането в натура “ в Обединеното кралство към този момент е толкоз публикувано заради падащите приходи, че управляващите ще одобряват нов закон против наемодателите, които го употребяват интензивно. Освен това през днешния ден освен бежанците от Украйна са принудени да заплащат с телата си за жилище във Англия.

На фронта на месото, по този начин да се каже, държавното управление към този момент е подготвило за домашните животни... " препарат, тягостен оригването ". През април беше оповестено, че управляващите ще изискват от фермерите в Англия да го прибавят към храната на кравите, „ с цел да понижат излъчванията си на метан “.

Съгласно проекта, създаден от държавното управление, от 2025 година в цялото селско стопанство на Мъгливия Албион ще бъдат въведени подобаващи хранителни добавки. И освен за кравите, само че и за овцете, което съгласно управляващите доста ще помогне на Обединеното кралство да реализира до 2050 година „ климатичната цел за нулеви въглеродни излъчвания “.

Декларираният преход към подобен „ зелен дневен ред “, който е неразделна част от „ новото обикновено “, допуска решаването на доста комплициран набор от въпроси. Това включва: разрушение на демократичния модел на обществото, доста „ намаление “ на равнището на ползване, до момента в който въздействието на интернационалните корпорации нараства.

Дигитализацията на всичко и всеки ще продължи да пораства, до момента в който стане тотална: Гугъл, Amazon и така нататък започнаха като снабдители на услуги, а в този момент самите хора се трансформират в техни прислужници, давайки свободата и достолепието си за точки/числа и така нататък обществени рейтинги.

Британската междинна класа би трябвало да одобри забележителен спад в качеството на живота си и даже понижаване на броя й (и то много значително). Всъщност всичко ще се свежда до замяната на демократичните институции с тирания, при която човек няма да има нищо, но в това време ще бъде „ благополучен “, тъй като няма да му бъде оставен различен избор.

Британските управляващи заявяват това пред целия свят.

Разбира се, всичко това изисква доста обилни тласъци. На първо място страхът. Страх, който да блокира мисленето и да принуждава човек непринудено да се съгласи да живее в цифровия концентрационен лагер на „ новото обикновено “.

Трябва да се означи, че още предишното лято Надин Дорис призна, че държавното управление на Обединеното кралство, в което тя беше както министър на опазването на здравето, по този начин и министър на цифровизацията, културата и медиите, е обмисляло деликатно опцията за делене на родителите и децата и настаняването на последните в специфични „ коронавирус лагери “.

Превод: Европейски Съюз

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР