На 6 февруари кралица Елизабет ще отбележи 70 години на

...
На 6 февруари кралица Елизабет ще отбележи 70 години на
Коментари Харесай

За юбилея на кралицата: 10 000 сувенира с печатна грешка търсят своя смел търговец


На 6 февруари кралица Елизабет ще означи 70 години на трона. Това е платинен празник, само че тъкмо този израз докара до главоболия производителите на сувенири.

Оказа се, че 10 800 чаши, чинии и други предмети са направени с неверен надпис. Вместо Jubilee на тях написа " Jubbly ", което на британски значи „ неочаквано”.

Снимка: Wholesale Clearance U.K.


Сега изпълнителният шеф на Карл Бакстър се пробва да трансформира дефекта в резултат. В уеб страницата си той търси търговец, който да изкупи цялата стока на стойност 44 000 $, която съгласно него може да се продаде с облага от 400 000 $.

Снимка: Wholesale Clearance U.K.


„ Направете си съревнование по чупене на чинии... Искате ли да играете фризби, само че по малко по-опасен метод? “ – пробва се да оригиналничи уеб сайтът.

Пред Би Би Си представител на Wholesale Clearance U.K. декларира, че за всяко нещо си има пазар.

Снимка: Wholesale Clearance U.K.


Юбилеят на кралицата е на 6 февруари, само че огромните тържества ще стартират на 2 юни, когато времето ще е уместно за паради, концерти и други събития навън.

95-годишната Елизабет стана най-дълго управлявалият английски монарх още през септември 2015 година Тогава тя задмина върха на своята прапрапрабаба Виктория, която е била на трона 63 години и 216 дни.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР