На 6 април в 07:37 часа настъпва Пълнолуние в знака

...
На 6 април в 07:37 часа настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние във Везни на 6 април: Ето как да сбъднем желанията си

На 6 април в 07:37 часа настава Пълнолуние в знака на Везни. Това е знакът - знак на салдото.

Поради тази причина сегашното Пълнолуние ще ви даде опция да възстановите енергийния си баланс. На напред във времето ще бъдат тематики, свързани със справедливостта и честността, изключително що се отнася да партньорските връзки.

Какво ДА НЕ ПРАВИТЕ в деня на Пълнолунието на 6 април 2023 година

- Не се сравнявайте с другите. Приемете се такива, каквито сте.

- Не се връщайте към остарели привички.

-Не пишете на някогашните си, последствията няма да са приятни.

- Не взимайте прибързани решения. Енергията на пълнолунието подкрепя спонтанните решения, само че най-добре се въздържете от тях.

- Не се подавайте на негативните усеща. Някой ще желае да трансферира тъгата си върху вас - отстоявайте персоналните си граници.

Какво МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ в деня на Пълнолунието на 6 април 2023 година

- Мислете за задачите си. Отделете време за размисъл над това, което ви пречи да ги достигнете. Намерете метод да се отървете от старите блокажи и стандарти. - Благодарете. Не единствено на Вселената, само че и на съответни хора, които са ви скъпи. - Отървете се от негативните страсти. Водете си дневник, поговорете с другар, заемете се с духовни практики. - Прекарайте време измежду природата. Правете дихателни извършения.

– Погрижете се за себе си. Вслушайте се в потребностите на тялото си.

Как да си намислите стремежи

Пишете за нещата, които търсите в новия си живот по този начин като че ли към този момент ги имате. Ако мечтаете за обич напишете на листа всички качества, които желаете да има бъдещият ви сътрудник.

Не забравяйте да изразите признателност - това е един от основните способи за потреблението на закона на привличането. Направете лист на хората, които са ви помогнали да постигнете триумф и благоденствие. Намерете време да прочетете този лист под лунната светлина, написа actualno.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР