На 56-ия си рожден ден футболистът Христо Стоичков даде ексклузивно

...
На 56-ия си рожден ден футболистът Христо Стоичков даде ексклузивно
Коментари Харесай

Рожденикът Христо Стоичков за ваксините, политиката и любовта към спорта

На 56-ия си рожден ден футболистът Христо Стоичков даде извънредно изявление за NOVA. Пред Петя Желева той приказва за фамилията, имунизациите, политиката и любовта към спорта.



Чувствам се благополучен и здрав. Отмина една тежка година. Прочетох доста неща, допитах се до доста лекари във връзка с имунизацията. Сложете си ваксина, това е верният път да се оправим с пандемията. Загубихме доста другари, близки, сподели Камата. И разясни, че си е поставил и бустерна доза.

Когато се заразих, имах единствено две. Ако не бях ваксиниран, не знам какво щеше да стане и какъв брой тежко щеше да премине. Изкарах го доста леко, за 3-4 дни. Нямам неимунизиран другар. Ако не е ваксиниран, не желая да се виждаме, тъй като вардя околните си, сподели още Стоичков.

Относно фамилията, футболистът показа, че със брачната половинка му се схващат прелестно.

На 7 февруари имахме празник от сватбата. Никога не сме имали проблеми с Марияна. Тя отгледа децата ни, до момента в който пътувах доста на млади години. Винаги сме били задружни. Тайната на брака е почитание и взаимни отстъпки, сподели още Камата.

Относно спорта, показа, че мечтае да интервюира Майкъл Джордан и Тайгър Уудс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР