На 51-годишна възраст внезапно почина д-р Константин Стоянов, началник на

...
На 51-годишна възраст внезапно почина д-р Константин Стоянов, началник на
Коментари Харесай

Внезапно почина началникът на Кардиологичното от деление на „Пирогов“ д-р Константин Стоянов

На 51-годишна възраст ненадейно умря доктор Константин Стоянов, шеф на Кардиологично поделение към Клиника по кардиология в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. Това оповестиха от лечебното заведение, без да прецизират детайлности за аргументите.

Д-р Стоянов е роден през ноември 1971 година в София, а през годините се утвърди като един от водещите кардиолози в България.

Завършва висше здравно обучение през 1995 година От 2003г. е с добита компетентност „ Вътрешни заболявания ”, а от 2007г. – с добита компетентност „ Кардиология ”. В интервала 1997г.-2006г. е ординатор в клиниката по Кардиология и лаборатория по интервенционална кардиология във Военномедицинска академия-София. От 2006г.до 28.02.2013 година работи в клиниката по кардиология към МБАЛ „ Токуда Болница ”. В последните четири месеца от престоя си там е шеф поделение.

От 01.03.2013 година е шеф на отделението по Кардиология към клиниката по кардиология в „ Пирогов ”. От 2011 година има документ по инвазивна кардиология. 2016 година придобива тапия за магистър по “Здравен мениджмънт ”.

„ Д-р Стоянов е един най-хубавите кардиолози у нас, добър доктор и прелестен човек “, пишат сътрудниците му от „ Пирогов “ и сервират съболезнования на околните и фамилията му.

Поклон пред паметта му!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР