На 5-ти ноември от 60 години в България се отбелязва

...
На 5-ти ноември от 60 години в България се отбелязва
Коментари Харесай

„АЛКОМЕТ“ АД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МЕТАЛУРЗИ!

На 5-ти ноември от 60 години в България се отбелязва Денят на металурга. Обявен е за професионален празник на българските металурзи през 1963 година във връзка влизането в употреба на Металургичния цех „ Ленин “ в град Перник (1953 г.) и на Стопанския металургичен комбинат „ Кремиковци “ (1963 г.).
" Алкомет " АД означи Деня на металурга на 3-ти ноември, като събра дружно служащи, чиновници и другари, създавайки едно вълнуващо събитие
Денят стартира с празненство, станало традиция в многогодишната история на Алкомет - изпращане на служащи в подобаващ отдих. Това са хора, отдали своя трудов живот за развиване на компанията,  жертвали доста в персонален проект, с цел да бъде през днешния ден Алкомет това, което е. С доста страст, топлина и човешка горделивост мина срещата. Мажоритарният притежател на завода Фикрет Индже им благодари сърдечно и топло за големия им дял за развиването на компанията и им връчи дарове.
В по-късните часове „ Алкомет “ събра своите чиновници на фирмено празненство, което се трансформира в същинско тържество. Дискотечна конюнктура, балетно шоу и изключителното осъществяване на певицата Емилия направиха вечерта незабравима.
 
„ Миналата година Алкомет беше разгласен за вложител номер 1 в България от президента Румен Радев. Този приз беше връчен за вас и вашия труд. Тази година е малко-по сложна, само че за мен това е краткотрайно събитие и мощно се надявам бързо да отмине. Вече знаете, че ни чакат доста съществени вложения, както във Валцов по този начин и в Пресов завод. Ако успеем да осъществяваме проектите си, Алкомет ще се издигне на международно равнище. Всичко това ще стане с вашата помощ. Ние закупуваме машини и влагаме в тях, само че най-ценният актив сте вие. Без вас, нищо не би било допустимо. Затова откровено ви благодаря “ – с тези думи Фикрет Индже изрази своята признателност и благодарност и  откри вечерта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР