На 5 октомври в 18 ч. на ул. Околовръстен път

...
На 5 октомври в 18 ч. на ул. Околовръстен път
Коментари Харесай

Нощ на мебелите“ – за първи път в България

На 5 октомври в 18 ч. на ул. " Околовръстен път " 106 А в София отваря порти новият шоурум на " Мебели Виденов ". Това е 43-тият обект на българската компания за обзавеждане и най-големият до момента. Магазинът е на три етажа с обща комерсиална повърхност от 3000 кв.м.

Новият шоурум показва подготвени интериорни решения за вашия дом. Тук можете да почерпите хрумвания за обзавеждането на дневна, спалня, детска или юношеска стая. Проектантите в магазина са разполагаем да изготвят абстрактен план за мечтаната от вас кухня.

Модерен, в крайник с всички интериорни трендове, новият дом на мебелите ще посреща своите първи посетители в " Нощта на мебелите ".

В деня на откриването магазинът ще работи с удължено работно време - до 22 ч. " Мебели Виденов " са подготвили доста дарове, изненади и страсти за цялото семейство. В специфичната стратегия за вечерта са планувани вълшебен театър, светлинно шоу и прекарвания, които не се подчиняват на гравитацията.

На 5 октомври първите гости на магазина ще могат да се възползват от особено проведен превоз по график, с начален час 17:30 ч. от стадион " Васил Левски ".

Има и лотария с огромни награди. В нея може да взе участие всеки, посетил магазина до 20 октомври 2019 година Наградите включват 3 ъглови дивана " Джъстин ", 3 ваучера по 300 лева и 300 релакс стола Максим.

До 20-ти октомври всички клиенти на новооткрития шоурум " Мебели Виденов " ще могат да се възползват от 30% специфична за магазина отстъпка на определени продукти.

Най-големият шоурум на " Мебели Виденов " ще предложи на своите клиенти една друга атмосфера, която основава комфорт и успокоение при извършване на покупки. Готовите интериорни решения са ентусиазъм за уют, а голямото многообразие може да задоволи и най-взискателния усет.

Повече информация за събитието и графика на рейса можете да видите на: https://furniturenight.com/
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР